Čiščenje v agroživilski industriji

Ker vaš sektor dejavnosti zahteva strogo upoštevanje standardov HACCP (sanitarna higiena) in Codex Alimentarius, je higiena vaših površin sestavni del vašega proizvodnega procesa in mora biti brezhibna in popolnoma nadzorovana.

Samsic Facility vam ponuja prilagojene rešitve za čiščenje in razkuževanje, ki ustrezajo vašim zahtevam in izboljšujejo vašo blagovno znamko. Z izbiro Samsica za čiščenje in sanacijo vaših površin zagotavljate preživetje vašega proizvodnega obrata, obenem pa nadzirate svoje stroške in zmanjšujete naložbe v opremo.

Naš cilj je, da vam pomagamo pri optimizaciji uporabljenih tehničnih metod in virov. V ta namen smo na podlagi dokumentiranih varnostnih pravil, metod in pregledov pripravili dnevni načrt čiščenja/razkuževanja.

Naši zaposleni delajo v vseh agroživilskih sektorjih, vključno z mesom in zelenjavo, morskimi sadeži, mlečnimi izdelki in pekarnami. Naše metode so prilagojene vsaki vrsti lokacije:

  • Čiščenje in razkuževanje: moker ali suh postopek za odprte in ali zaprte površine
  • Čiščenje z vodno paro: stisnjena visokotemperaturna para očisti, odstrani kamen, raztopi maščobo in umazanijo, dezinficira in dezinficira
  • Peskanje s suhim ledom: peskanje s suhim ledom odpravlja kontaminacijo
  • Dezinfekcijsko meglenje: suh ali moker postopek
  • Dezinfekcija na osnovi nanotehnologije
  • Dezinfekcija z ozonom
  •  Razvlaževanje

Potrdila O QSE

Samsic ima integriran sistem upravljanja na vseh naših lokacijah in na lokacijah strank.

Imamo certifikat tretje osebe, ki potrjuje skladnost in učinkovitost našega sistema na podlagi več standardov: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2015, ki predstavljajo zahteve naših kupcev.